Albumet nu ute för alla!

Nu finns äntligen vårt debutalbum Gjort sånt ute på vår officiella Youtube kanal TungGungTV. 18 rykande spår med riktig TungGung känsla.

På albumet medverkar flera artister som Toffer, Dc Grimsta, Dj Rooftop, Alarmin, BoBo, Marc Divine, La Familia, Mika och Def. Beatsen är i huvudsak producerade av våran producent Jaybiz, men du hör även tunga produktioner från Boukas, Ari, Tinitus, Def, Jojje och Ardalan.

 

Skivan var tänkt som en efterföljare till mixtapet ”TGC Vol 1″.
Vi jobbade från början med att göra en Vol. 2 men det visade sig efter en hel del arbete att det här skulle bli debutalbumet. Det var inte förens halvvägs in i projektet vi kände att det både hade den kvalitet och den berömda röda tråden som ett album kräver. Därmed höjde vi ribban ytterligare och satsade större för att leverera en skiva för folk där ute att minnas. Soundet är utvecklat från TGC Vol. 1 med samma takter och smutsiga känsla som vi vet att våra fans där ute uppskattar.

 

4 musikvideos är producerade till albumet.
Med den fjärde och sista musikvideon som vi släpper nu idag har vi spelat in fyra hela videos till projektet. Första spåret som det gjordes en video till var ”Sista minuten”. (video av Def)

Då vi redan bokat biljetter ner till värmen i Thailand så bestämde vi att vi gör en låt om att sticka från kan mot sydligare breddgrader. Det var exakt vad det blev.
Video nr 2 är efterföljaren till nr 1 som utspelar sig när vi landat i det soliga landet och hunnit ta oss till de vita stränderna för att chilla. ”Va fri” (video av Def)

Videon dokumenterar på sätt och vis en del av våran resa, vi tar oss mellan idyllen på paradisön Koh Tao till livliga Koh Samui och tillbaka, och vi avslutar resan med en livespelning på den omtalade svensk-thailändska festivalen ”Re:Earth”, som ni även kan se lite av i ett klipp i slutet på videon. Tack till er som var i publiken, ni är bäst! Video nr 3 från albumet var till spåret ”Som Förut”. (video P. Sopov)

I ett nytt samarbete med videoproducenten Philip Sopov och hans team speglade vi tillsammans den smutsiga känslan på albumet även på film. Videon spelades in i en övergiven industrilokal i centrala Spånga där vi spenderade en hel lördag med statister/medhjälpare. I videon syns även lokala målare från norrort från bl.a. IWH crew.
Video nr 4 är så klart till titelspåret ”Gjort Sånt” (video P. Sopov)

Share : facebooktwitter


No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Comment