Ny musikvideo

Nu är den ute. Videon till titelspåret Gjort sånt är den fjärde i serien av musikvideos från debutalbumet och den sätter spiken i kistan för projektet, vi är mycket stolta att presentera den här för er.

Filmad och redigerad av Philip Sopov.

Share : facebooktwitter

Albumet nu ute för alla!

Front_cover

Nu finns äntligen vårt debutalbum Gjort sånt ute på vår officiella Youtube kanal TungGungTV. 18 rykande spår med riktig TungGung känsla.

På albumet medverkar flera artister som Toffer, Dc Grimsta, Dj Rooftop, Alarmin, BoBo, Marc Divine, La Familia, Mika och Def. Beatsen är i huvudsak producerade av våran producent Jaybiz, men du hör även tunga produktioner från Boukas, Ari, Tinitus, Def, Jojje och Ardalan.

 

Skivan var tänkt som en efterföljare till mixtapet ”TGC Vol 1″.
Vi jobbade från början med att göra en Vol. 2 men det visade sig efter en hel del arbete att det här skulle bli debutalbumet. Det var inte förens halvvägs in i projektet vi kände att det både hade den kvalitet och den berömda röda tråden som ett album kräver. Därmed höjde vi ribban ytterligare och satsade större för att leverera en skiva för folk där ute att minnas. Soundet är utvecklat från TGC Vol. 1 med samma takter och smutsiga känsla som vi vet att våra fans där ute uppskattar.

 

4 musikvideos är producerade till albumet.
Med den fjärde och sista musikvideon som vi släpper nu idag har vi spelat in fyra hela videos till projektet. Första spåret som det gjordes en video till var ”Sista minuten”. (video av Def)

Då vi redan bokat biljetter ner till värmen i Thailand så bestämde vi att vi gör en låt om att sticka från kan mot sydligare breddgrader. Det var exakt vad det blev.
Video nr 2 är efterföljaren till nr 1 som utspelar sig när vi landat i det soliga landet och hunnit ta oss till de vita stränderna för att chilla. ”Va fri” (video av Def)

Videon dokumenterar på sätt och vis en del av våran resa, vi tar oss mellan idyllen på paradisön Koh Tao till livliga Koh Samui och tillbaka, och vi avslutar resan med en livespelning på den omtalade svensk-thailändska festivalen ”Re:Earth”, som ni även kan se lite av i ett klipp i slutet på videon. Tack till er som var i publiken, ni är bäst! Video nr 3 från albumet var till spåret ”Som Förut”. (video P. Sopov)

I ett nytt samarbete med videoproducenten Philip Sopov och hans team speglade vi tillsammans den smutsiga känslan på albumet även på film. Videon spelades in i en övergiven industrilokal i centrala Spånga där vi spenderade en hel lördag med statister/medhjälpare. I videon syns även lokala målare från norrort från bl.a. IWH crew.
Video nr 4 är så klart till titelspåret ”Gjort Sånt” (video P. Sopov)

Share : facebooktwitter

Releasefest

Front_cover

Front_cover

Det har äntligen blivit dags att dra igång releasefesten, det man sett mest fram emot sen man började göra albumet så klart :)
Nu på lördag den 11/5 klockan 23:00 drar vi igång för fulla muggar så var där i god tid för det kommer lottas ut fina priser till dom som är där! Så se till att även skriva upp dig och dina vänner på listan genom att maila oss för och efternamn på alla som ska komma.

KLICKA HÄR FÖR ATT SKRIVA UPP ER PÅ LISTAN

Här är ett utdrag från facebook eventet

Hej!

Nu var det dags efter många om och men att kicka igång våren med en releasefest! Vi firar så klart våran albumdebut med skivan Gjort sånt som nu finns på Spotify och iTunes.
En fullspäckad kväll med musik från TungGung och Clicken i Kolingens källarlokal i Gamla stan. Efter uppträdandet kör Dj:n mer tung musik hela kvällen, så det finns förmodligen inget bättre ställe att befinna sig på.

Under kvällen kommer vi även att lotta ut fina priser till dom som finns på plats!!!

1. Pesentkort (Värde 500kr på Kvarteret Tatuering)
2. TungGung – Gjort sånt Cd-album
3. TungGung t-shirt

Var: Kolingen i Gamla stan.
När: 11:e Maj.
Tid: 23:00-03:00.

Vip-lista finns!
Du som kommer kan maila in namn på dig och dina vänner som du bjuder
med dig till info@tunggungclick.se
Märk mailet med LISTA.

Utan lista kostar inträde 120kr.
OBS! 18års gräns gäller i dörren.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/133532606837429/

Hoppas vi ses där!

Share : facebooktwitter

Video till Gjort Sånt

2

I helgen var vi uppe tidigt för att spela in en video till titelspåret på vårat album Gjort sånt. Det var en stor och krävande produktion men med noga planering och ett starkt team på plats hanterades allt galant. En stor eloge till film teamet och alla som hjälpte till.

Här är några behind the scenes bilder, som ni ser har vi valt ett äldre och mer sofistikerat tema till det här projektet och det passar låten perfekt.

 

Share : facebooktwitter


1 2